Dupho

Deze pagina is uitstluitend bedoeld voor Dupho leden. Voor meer informatie over Dupho klik hier.

 

 

DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.

DuPho heeft MillerReyBrighton advocaten geselecteerd om hun leden bij te staan met Juridische kwesties. MRB-advocaten hebben al honderden zaken afgewikkeld die te maken hebben met inbreuken op Intellectueel eigendom. Uiteraard kunnen Dupho fotografen ook met andere juridische problemen bij MRB terecht en leden van de Dupho genieten van een speciaal tarief.

Voor het opsporen van foto’s kunnen fotografen gebruik maken van verschillende diensten. Een van deze diensten is CopyTrack. U kunt al uw foto’s uploaden naar Copytrack  en u krijgt vervolgens een overzicht van alle locaties waar uw foto’s gevonden zijn.

Zodra u bij Copytrack aangeeft dat een gevonden foto geen licentie heeft zal copytrack het dossier in behandeling nemen.  Indien de inbreuk in Nederland is krijgen wij het dossier automatisch in behandeling, daar hoeft u niets voor te doen. Bij een succesvolle afwikkeling van het dossier ontvangt u als rechthebbende het licentiebedrag minus de kosten op uw rekening.

U kunt hier zich kostenloos aanmelden bij Copytrack.